Om oss

EXAB är en uthyrare av maskiner och material för bygg och anläggning. Vi hyr ut de bästa maskinerna från de bästa leverantörerna till konkurrenskraftiga priser. Service, tillgänglighet, kunskap och kvalitet är våra ledord – allt för att göra ditt arbete och din vardag enklare. Vi är en mindre organisation som snabbt och lätt kan anpassa oss efter våra kunders behov och önskemål. Vi har alltid ett öra ut mot marknaden för att hålla oss uppdaterade i vårt utbud och våra erbjudanden till dig som kund.

 

Våra kunder finns främst inom bygg- och anläggningsindustrin men även inom offentlig sektor och lager. Vi tillhandahåller allt från enklare maskiner över en dag eller två till liftar, bodar, containrar, ställningar och större helhetslösningar för längre etableringsarbeten.

EXAB finns med våra kunder hela vägen och hjälper gärna till med behovsanalys, projektering samt installation, logistik, utbildning, underhåll och demontering. Vår säljpersonal har stor erfarenhet från branschen som säkerställer att du får den hjälp du behöver. Vi har i dagsläget vårt centrallager i Stockholm och självklart är du välkommen hit för att hämta dina produkter, men varför inte låta oss sköta leveransen av dina produkter så att du kan lägga din tid där du behövs som bäst.

 

Kontakta oss gärna för ytterligare information eller för att boka ett förutsättningslöst möte om hur vi kan göra ditt arbete lite mindre komplicerat.

 

Välkommen!

Robin Byron

Vd

robin.byron@exab.nu

070 355 80 18

Abbas Hazheer

Affärsutvecklare

abbas.hazheer@exab.nu

070 746 04 43

Lisa Johansson

Depåchef

lisa.johansson@exab.nu

Hamid Ghahremani

PR/Affärsutveckling

hamid@exab.nu

Filip Koskivuori

 

Butiksansvarig 

filip.koskivuori@exab.nu

Johan Schönbeck 

key Account Manager

johan.schonbeck@exab.nu

Anders Waldehagen

 

Servicetekniker

anders.waldehagen@exab.nu

Vi växer ständigt och söker då och då nya medarbetare. Klicka dig vidare för att se våra lediga tjänster.